04 December 2011

Movie trailer 2012 yang gempak

hoho ari ni aku nak cite pasal movie2 yang baru dan akan muncul pada tahun depan, semuanya memang gempak habis guna 3d & cgi . lagi lagi guna hd kualiti memang puas hati nampak real macam wujud je.

macam aku ni jenis suka movie yang sains fiction yang pelik je. sebab kat malaysia ni belum ada movie sains fiction yang betul betul gempak, cicak man 2 kira ok lah aku bagi 2.5 bintangla dari 5. sebabnya cgi diorang tak nampak menarik sangat tak nampak hidup.

kalau tang upin ipin ok lah betul betul betul.  yang gempak ( battleship, underworld awekening 3d, ghostrider, the amazing spiderman dan beberapa lagi lah. so aku vote luar punya movie lor lebih gempak. kerana mutu persembahan dan kualiti ok tu je nak cite nak tido da adios...

No comments:

Post a Comment