12 December 2011

Ombak Rindu vs Tentang Dhia Best sangat ke

Ombak Rindu

Best sangat ke cite Ombak rindu ni dengan tentang dhia, mula mula aku dengar kawan cakap dari mulut kemulut ingat movie Ombak rindu ni Ongbak rindu eh cite thailand ni  kenapa bunyinya Ongbak rindu pulak pelik.

selidik punya selidik movie melayu rupanya Ombak Rindu. orang kate best cite ni meletup macam gunung berapi baru tayang 4 hari da cecah 4 juta!!!! wow banyak tu memang best lah tu


Tentang Dhia


Apa yang best tentang dhia ni. cuba korang bagi tau aku, sebab aku jarang tengok cite ni. ada sekali tu yang aku ingat masa ermm entah bapak sape aku tak ingat

" dia tetiba tersedar bertanya aku ni islam ke, dah berapa kali aku tinggal jumaat, dah berapa lama aku tak solat, dia tanya isteri dia mana sejadah mana kiblat, masa nak solat tu nak sebut Allah Akbhar pun tak boleh kemudian terus meniggal"

so cite ada isi dan pengajaran sebenarnya. yang lain lain aku tak pasti korang yang tau kot. aku rasa rating cite ni mungkin tinggi, tapi boleh lawan Nora Elena ke...hermmm

No comments:

Post a Comment